Lahtimatkat - perille ja takaisin
Etusivu
Tapahtumakalenteri
Opastetut kiertoajot
Ilmoittautumislomake
Tarjouspyyntö
Laatulupaus
Yrittäjän esittely
Palaute


 

Yrittäjä / Liikennöitsijä

Olen syntynyt Simpeleellä yrittäjäperheeseen vuonna 1965. Käytännössä olen aloittanut elämäni kuutostien varrella olleessa UNION –huoltoaseman takahuoneessa. Autot tuoksuineen tulivat minulle jo lapsena tutuiksi aina auki olevalla bensa-asemalla, jossa isäni ja setäni möivät bensiiniä ja korjasivat kaikenlaisia koneita yötä myöten, 24/7.

Aikuisikäni olen Päijät-Hämeen alueella toiminut itsenäisenä monialayrittäjänä jo vuodesta 1988. Pääasiassa toimintani on käsittänyt alihankintaa muutamille isoille yrityksille lähinnä Lahden talousalueella. Yritykseni toiminta on ollut aiemmin isompaa ja tällä hetkellä pienempää, mutta aina samalla ly-tunnuksella alusta asti.

Raskas kalusto ja linja-autot ovat olleet lähellä sydäntäni aina. Haaveilu liikennöinnistä on johtanut siihen että uutena aluevaltauksena aloitin pari vuotta sitten tilausajoliikennettä ja matkanjärjestämistä tarjoavaa palvelualan yritystoimintaa. Takana on bussiliikenneyrittäjän koulutus ja menossa on matkailualan perustutkinto Helmi –liiketalousopistolla. Tavoitteena on saada itselleni kyvykästä ammattitaitoa myös oppaana ja matkanjohtajana.

Kilpailu on bussiliikennealalla kovaa, mutta bisnekset pikkuhiljaa ovat alkaneet pyörimään ja asiakaskunta tuntuu olevan lisääntymässä. Mukavia matkoja on järjestynyt Venäjälle, Viroon ja koko Suomen alueelle. Onnistuneista tapahtumista olen saanut paljon hyvää palautetta.
Kiitos siitä kuuluu tyytyväiselle matkustajalle, joka nauttii Lahtimatkojen palvelusta!

Ari Mielonen